iesselzotten welkom bij kamerlid in hofstad

Ongeveer 140 kinderen op grootse wijze het carnaval onder leiding van hun prins Mathijs de Eerste. Het was de eerste keer dat de vrijdag deze invulling kreeg. Gezien de enthousiaste reacties van de school, de kinderen en de ouders is dit een succes dat een vervolg verdient.

Op zaterdagmiddag vond de optocht plaats. Volgens André Smit , voorzitter van De Iesselzotten, “mochten we de mooiste optocht sinds mensenheugenis door Heuidarp aanschouwen.”

Op maandag werd de Bittere Pil door Prins Harm de Trucker uitgereikt aan Sabine Uitslag. Uitslag is lid van de Tweede kamer voor het CDA en bovendien woonachtig in Welsum. Zij was uitermate verrast en ook zeer vereerd met deze bijzondere onderscheiding. Het Kamerlid kwam wel direct met een tegenprestatie: Het Kamerlid heeft De Iesselzotten uitgenodigd voor een tegenbezoek in Den Haag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.