Home / archiefcentraal / huidige zoutvoorraad raalte zeer beperkt

huidige zoutvoorraad raalte zeer beperkt

“De huidige zoutvoorraad van de gemeente Raalte is op dit moment zeer beperkt,” vertelt een woordvoerster van gemeente Raalte. Afgelopen maandag startte de gemeente het noodscenario. Alleen primaire wegen worden nog gestrooid met zout. “Het noodscenario is in heel goed overleg met de Provincie Overijssel en Rijkswaterstaat opgesteld.”

In de loop van de volgende week verwacht de gemeente de nieuwe levering zout pas, dat koopt Raalte samen met de provincie in. Naast de bestelling die met de provincie is gedaan, heeft Raalte zelf ook nog eens 30 ton zeezout in besteld. “Tot die tijd blijven we strooien volgens het noodscenario. Wat we na die tijd doen kan ik niet vertellen.”

Met de huidige voorraad wordt verwacht de nieuwe levering “krap aan” te halen.

Lees ook

‘Jackie en Oopjen’ en ‘Emma’ in Holstohus

OLST – Het Filmhuis Olst toont vrijdag 24 september na een lange corona-onderbreking weer twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.