houtinzameling paasvuur marienheem

Zoals elk jaar wordt er ook dit jaar weer een paasvuur gebouwd op Mariënheems grondgebied. De exacte locatie is een bouwland op de kruising Hooilandweg/Wissinkweg, bij de verkeerslichten op de N35 ter hoogte van “Veldhoen” de hooilandweg op rijden.

Inmiddels liggen de rijplaten klaar en kan het echte bouwen beginnen. Op zaterdag 27 februari kan iedereen voor het eerst schoon (snoei)hout brengen. Dit kan tussen 9.30 en 14.00 uur. Er zijn dan vrijwilligers aanwezig om wat te helpen met het lossen. Zij hebben ook de taak er op toe te zien dat er alleen schoon hout wordt gebracht. Dat wil zeggen dat het hout absoluut geen metaal, chemicaliën of zand mag bevatten. Ook struiken en coniferen met stronk worden geweigerd, dus zaag de stronk er eerst af.

Het organiseren van een paasvuur brengt natuurlijk kosten met zich mee. Daarom vraagt de organisatie een vrije gift bij het brengen. De overige zaterdagen dat er hout gebracht kan worden zijn 6, 13, 20 en 27 maart. Op zaterdag 3 april kan er niets meer gebracht worden, omdat de bult dan wordt klaargemaakt om het op eerste paasdag 4 april om 20.00 uur aan te kunnen steken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.