Home / archiefcentraal / heinose lobby voor fietspad lokt lokale politici

heinose lobby voor fietspad lokt lokale politici

“Een fietspad richting het Fitnesscentrum via de Lentheweg in Heino lijkt een goed plan. Bijna alle politieke partijen zijn positief!” aldus Heinoër Flip Jonkman. Jonkman is een ware lobby begonnen bij de lokale politici.

Vorige week heeft Jonkman twee CDA’ers naar Heino gekregen, om polshoogte te nemen van de situatie. “De twee CDA’ers waren bijzonder enthousiast over het voorstel. Omdat het gemeentegrond betreft maakt een eventueel fietspad een goede kans van slagen,” aldus de Heinoër.

Het fietspad is volgens Jonkman nodig, om de gevaarlijk kruising met de Zwolseweg te kunnen omzeilen. “Inmiddels heb ik van het CDA, Lokaal Alternatief, PvdA, VVD en Gemeentebelangen al positieve reacties mogen ontvangen.”

Met al deze positieve reacties kan het dan toch ook haast niet meer misgaan? “Gaat het toch mis, dan ga ik verhuizen!” aldus Jonkman.

Lees ook

Schrijfpakketjes van Amnesty in plaats schrijfdag

RAALTE – De jaarlijkse schrijfdag van de Amnesty International werkgroep in Raalte op de Internationale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.