heino aktief houdt training voor ondernemers

Heino Aktief organiseert op 8 maart voor haar leden en de leden van de Heinose Winkeliersvereniging een avond over onderscheidend vermogen op de markt. Thema van de avond is: ‘De klant eet uit uw hand en de concurrent voorbij gerend.’

Ondernemers moeten constant bezig zijn met het ontwikkelen van onderscheidend vermogen in de markt. Dat geldt voor grote ondernemingen, maar zeker ook voor kleinere bedrijven in een kern als Heino. Heinose ondernemers moeten het doen met een klantenkring die nauwelijks is gegroeid in de afgelopen jaren. Het is de kunst de klant te verrassen en dingen anders en beter te doen dan de concurrent. En die concurrent zit niet in de eerste plaats in Heino zelf, maar in heel Salland. Soms zelfs in heel Nederland.

Tijdens de door Heino Aktief georganiseerde trainingsavond krijgen de deelnemers tips en trucs aangereikt om hun unieke positie op de markt gestalte te geven. En vervolgens dat om te zetten in effectieve communicatie.

Joke Zwaal (PassworD text fusion) en Willem Verdaasdonk (Saxion Hogescholen) verzorgen de avond die openstaat voor alle leden van Heino Aktief en de Heinose Winkeliersvereniging. Zij zijn op 8 maart vanaf 19.30 uur welkom in Zaal Oortwijn te Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.