Home / archiefcentraal / heetense badmintonners kampioen na forse zege

heetense badmintonners kampioen na forse zege

Na een ruime 8-0 zege op NOP uit Emmeloord heeft het tweede team van Heeten Bonds het kampioenschap veilig gesteld. Eén wedstrijd voor het einde van de competitie is de afstand op de nummer twee te groot geworden om nog in gevaar te komen.

Het badmintonteam, bestaande uit Sjoukje van der Sluis, Jos Schoorlemmer, Agnes Schoorlemmer, Jolande ter Schure en Ben Schrijver, mag het volgend seizoen een niveau hoger gaan proberen. Dan wacht een nieuwe uitdaging die zichzelf ‘de derde klasse’ noemt.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.