Home / archiefcentraal / heeten verliest thuis van koploper breda 13 21

heeten verliest thuis van koploper breda 13 21

Op zaterdag 30 januari heeft Plus Severijn/Heeten niet weten te winnen van United Breda, de kloploper in de competitie. Na een aantal verre uitwedstrijden mocht het damesteam uit Heeten eindelijk weer eens aan eigen publiek laten zien wat zij waard zijn. Tevergeefs: 13-21.

De domper uit in Breda stond nog fris in het geheugen en dat mocht thuis zeker niet gebeuren. De eerste helft kwam Heeten dan ook redelijk goed uit de startblokken. De schade bleef beperkt en de dames gingen thee drinken met een minimale achterstand van 6-9. En open wedstrijd tot dusverre, met een tweede helft waarin nog alles kon gebeuren. Helaas echter wisten de dames van Heeten de wedstrijd niet naar zich toe te trekken in de tweede helft. De dames van Breda lieten met snel, gecontroleerd en fysiek spel Heeten niet dichterbij komen en liepen zelfs steeds sneller uit. Heeten kwam tekort om haar eigen spel te spelen, waardoor alles moeizaam ging. Zowel in de aanval als in de verdediging. Breda was in de verder sportieve wedstrijd simpelweg de terechte winnaar. Slimmer, sneller en fysieker.

Lees ook

Restaurants bundelen krachten voor aspergetour

REGIO – Vier restaurants in de regio hebben hun krachten gebundeld voor een aspergetour. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.