heeten speelt slordig maar wint van tachos

De dames van Heeten/Plus Severijn zijn vandaag niet voor niets helemaal afgereisd naar Waalwijk. Op een regenachtige dag werd er vroeg de bus in gestapt voor een –op het eerste oog- uitwedstrijd met mogelijkheden. Tachos staat laatste op de ranglijst, maar dat zegt weinig aangezien Heeten in het verleden bewezen heeft vaak haar handen vol te hebben aan laaggeklasseerde teams. Heeten faalde gelukkig niet, en kon met een tevreden gevoel terug naar Heeten: 15-29.

Heeten speelde niet top in Waalwijk. Bij vlagen –en vooral op het laatst- speelde Heeten erg slordig en verloor het haar concentratie en scherpte. De dames verzuimden om de kansen af te maken en gaven Tachos onnodig veel kansen om te scoren. Gelukkig wist Heeten te winnen, en gingen de punten mee naar Salland. Belangrijk voor de strijd om de tweede plaats. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Angeren op het programma. ”Wederom een lastige wedstrijd, waar de steun van de supporters goed gebruikt kan worden”, aldus de dames zelf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.