Home / archiefcentraal / heeten loopt warm in holten twee klapbanden

heeten loopt warm in holten twee klapbanden

Carnavalswagens vanuit Heeten hebben zaterdagmiddag warm gelopen tijdens de optocht in Holten. Zondag gaan de Heetense wagens natuurlijk in eigen dorp hun vaste rondje maken. De generale in Holten was leuk en gezellig, maar er werden ook wat kleine foutjes ontdekt. Er moest twee keer een klapband vervangen worden tussen Heeten en Holten. “Maar goed dat we hier altijd netjes op tijd zijn”, aldus een Heetense betrokkene, “want ondanks de vertraging konden we toch nog gewoon meedoen. We moesten wel achteraan sluiten, maar we deden mee.”

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.