hannink start verkoop nieuwbouwwoningen

Hannink Makelaars Raalte is gestart met de verkoop van twaalf nieuw te bouwen woningen aan de Burgemeester Zuidwijklaan in Raalte Noord. De eerste twintig woningen van dit nieuwe project zijn al verkocht.

De bouw start binnenkort. De woningen hebben een inhoud van 415 kubieke meter, zijn voorzien van energielabel A en hebben een vaste trap naar de tweede verdieping. Het is mogelijk om een vierde slaapkamer en een dakkapel te laten bouwen. Eventueel kun je voor een extra grote woonkamer opteren.

Koopsommen vanaf 198.000 euro.

Meer informatie bij Hannink Makelaars, tel: 0572-351291 en op staging2.hannink.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.