haarman tegen ministerzet n35 hoog op agenda

Dit was reden voor de twee Raalter wethouders om ook een bezoek aan de bijeenkomst te brengen. Zo konden de twee vragen stellen rondom de gang van zaken rondom de N35.

Haarman deed vanuit de regio en namens de ondernemers een hartenkreet vanuit de regio, om werk te maken van de N35: “Zet de N35 hoog op de agenda.” De minister gaf aan het belang voor de regio te zien. Tweede Kamerlid Eddy van Hijum en gedeputeerde Theo Rietkerk waren ook aanwezig bij de bijeenkomst. Minister Eurlings heeft beloofd de vaart erin te houden met betrekking tot het tracé Ganzenpan – Zwolle. Nu de provincie en de gemeente Raalte een besluit hebben genomen over het tracé zal hij zich inzetten om het tracébesluit zo snel mogelijk rond te krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.