grote sanitairshow bij joop elders

Joop Elders Sanitair & Totaalinstallateur houdt op zaterdag 6 en zondag 7 maart een grote show in het teken van noviteiten op sanitairgebied. “Vorig jaar hadden we showdagen die in het teken stonden van energiebesparingen en duurzaamheid”, vertelt Erik Schut namens Joop Elders Sanitair & Totaalinstallateur. “Het was een groot succes. Deze keer richten we ons grotendeels op nieuwe ontwikkelingen in de badkamer. En dat zijn er nogal wat!” Het Raalter bedrijf is op zaterdag geopend van 9.00 tot 16.00 uur en op zondag van 11.00 tot 16.00 uur. Uiteraard gelden er deze dagen diverse speciale aanbiedingen.

Met de sanitairshow wil Elders ook reageren op de afgelasting van de grote landelijke sanitairbeurs in Utrecht. Erik: “Die gaat dit jaar om verschillende redenen niet door. Dat vinden we echt jammer, want er gebeurt op dit moment ontzettend veel in de sanitairwereld. Dan kun je stil blijven zitten en niks doen, maar je kunt ook je eigen sanitairshow organiseren. En dat is precies wat wij gedaan hebben! Bovendien merken we door het toegenomen showroombezoek dat veel mensen dit jaar thuis hun badkamer willen verbouwen. Het was als gevolg van de economische crisis even wat minder, maar wij kunnen hier merken dat de markt zich aan het herstellen is. Reden te meer om alle nieuwe ontwikkelingen onder de aandacht te brengen en onze gasten te inspireren!”

“Een voordeel van de ontwikkelingen van vorig jaar is dat veel leveranciers nu een veel gevarieerder assortiment hebben”, vervolgt Erik. “Veel merken hebben nu een veel bredere keuze van goedkopere tot exclusievere modellen waardoor we elke klant een passende badkamer kunnen adviseren. Belangrijk voordeel voor ons is dat we prijstechnisch flexibeler worden maar wel de kwaliteit en garantie kunnen waarborgen. Het aantal materialen, kleuren, vormen en maten waaruit je kunt kiezen is enorm gegroeid, net zoals de mogelijkheden als het gaat om accessoires. De kleuren zijn terug in de badkamer! De kans dat je exact dezelfde badkamer twee keer tegenkomt is veel kleiner geworden. Dat sluit ook aan bij de individualisering van de markt.”

Verdere voorbeelden? De modetrend om in de badkamer te kiezen voor grote tegelvormen bestaat al een tijdje, maar door technische innovaties worden de tegels ook steeds dunner. Dat zorgt ervoor dat ze gemakkelijker en op meer plekken te plaatsen zijn. “Door nieuwe technieken zijn producten ook goedkoper geworden”, voegt Erik toe. “De grote douchekoppen zijn erg in. Twee jaar geleden betaalde je nog 400 euro voor zo’n douchekop, maar tegenwoordig zijn ze al verkrijgbaar vanaf 100 euro.” Met het oog daarop wijst Erik ook op de nieuwe zonneboiler van Nefit: “Met dergelijke grote douchekoppen verbruik je doorgaans toch iets meer water. Maar met die zonneboiler kun je tot zestig procent besparen op de kosten van het warme water.”

Duurzaamheid speelt überhaupt een centrale rol in de show. Daarom bestaat er gedurende de sanitairdagen ook gelegenheid om de proefopstelling van zonnepanelen van het bedrijf te bekijken. Erik: “Duurzaamheid levert besparing op. Wij zoeken continu naar mogelijkheden om dit toepasbaar en betaalbaar te maken. Met deze show kunnen mensen zich eens rustig laten voorlichten. Een interessante kans dus.”

Joop Elders Sanitair & Totaalinstallateur is gevestigd aan de Boeierstraat 2, telefoon: 0572-361111 en/of 0572-351278. Meer informatie is te vinden op staging2.joopelders.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.