gewoon carolien toekomstige ouders

Een kindje van drie jaar heeft me eens verteld: “Er is bij jou een soort van kinderwinkel, in de winkel zijn veel lichtjes. De kindjes moeten een soort van geld betalen om op aarde te mogen komen.” Ja, ik ben een doorgeefluik. Het geld zie ik als de kleuren/energieën die ik veelal in de moeder mag brengen.

Van de week kwam een mevrouw waarvan zij en de partner nu zeker wisten dat –als het kan- er een kindje mag komen. En het gaat natuurlijk niet altijd zo snel, maar vrijwel meteen kon ik haar vertellen dat er nu een zieltje bij haar was en hoe ze dat kon voelen. De toekomstige moeder kon het voelen. Ik leerde haar te communiceren met haar toekomstig kindje.De eerste kennismaking van moeder en kind zonder dat er nog een vruchtje in de buik is. Mama in spe en ik hebben tranen van ontroering.

Vanuit de kinderwinkel gaan de zieltjes soms al mee naar huis. Dit berichtje kreeg ik vorige week van een mevrouw die een maand terug haar toekomstig kindje voor het eerst had gevoeld. “Lieve Carolien, ik ben zwanger!!! Ongelofelijk… Kan het nog niet bevatten…Ben er echt ontzettend blij mee. Zolang opgewacht en nu is het dan zover. In het begin van de week had ik ook het idee dat het zieltje zo een beetje om me heen dwarrelde, heel grappig, een plezierig gevoel. Gisteren hebben we een test gedaan, hartstikke positief. We zijn echt heel blij. Ook wel héél spannend, hoe zal het deze keer gaan.. Ik heb er echt vertrouwen in dat wij het gaan redden.”

Belangrijk hierbij; Het is per mens verschillend wanneer het kindje dan gaat komen, de vrije wil is daarbij belangrijk. Zo zag een mevrouw regelmatig een tweeling, Dit jongetje en meisje waren al langere tijd bij haar. Ze wilde zwanger worden via een IXI- behandeling (dan helpen ze in het ziekenhuis de zaadcellen om in de eicel te komen en brengen ze de bevruchte eicel bij de vrouw in). In de twee weken dat ze zwanger kon worden, werd de stress bij deze mevrouw zo groot dat zij toch besloot de vruchtjes te laten gaan…..

Misschien gaan bovenstaande zaken misschien boven je pet. Praat er eens over met je vrouw, vriendin, met vrouwen onder elkaar. Er zijn vast nog veel meer van deze wonderlijke ervaringen. De meeste aanstaande moeders weten toch ook bijna zeker of hun kindje een meisje of een jongen is? Laat mij gerust jouw ervaringen weten op info@carolienjonkman.nl. Via dit mailadres kun je me ook vragen stellen. staging2.carolienjonkman.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.