gewoon carolien paranormale gaven bij kinderen

Er komen veel kinderen met paranormale gaven in mijn praktijk. Een jongen van 10 jaar zag allerlei vierkanten en cirkels en werd daardoor afgeleid op school. Hij zag ook overleden mensen in zijn kamer. Soms vertelde hij zaken die later ook uitkwamen.

Vaak is het eerste oogcontact met een paranormaal gevoelig kind heel bijzonder. Deze kinderen maken verbinding met mijn hart (mijn zelf) en scannen mijn innerlijk zodat ze weten hoe ik in elkaar steek. Ik ben bewust van de eenheid. Dan merk ik vaak een opluchting bij hen; ‘Hé, Jij bent er ook zo één als ik.’ Met die herkenning kan ik aan de slag. Die bevestiging maakt het ‘paranormale’, als het ware weer normaal voor de kinderen.

Als je kind ervaringen vertelt, dan luister je als ouder. Je bevestigt je kind of het zijn zintuigen serieus moet nemen of niet. Het geloof in en kennis over de juistheid van hun waarnemingen doet wonderen. Het leert ze dat ze dingen in eigen hand hebben. Het geeft hen kracht en zelfvertrouwen om problemen op te lossen. Zeker op paranormaal gebied.

Maar als je niet (voldoende) bekend bent met paranormale zaken, dan komt al snel de vraag; “Wanneer vertelt mijn kind nu iets dat echt (paranormaal) is en wanneer heeft hij bijvoorbeeld een grote fantasie?”

‘Er zitten moordenaars op mijn kamer.’ ‘Ik ben bang voor de zwarte geesten’.

Als ervaren therapeut onderscheid ik gelukkig snel of er in een kamer een sfeer van overleden personen is of bijvoorbeeld de energieën van onverwerkte emoties van het kind. Beide oorzaken vergen een heel andere manier van begeleiding. Het is belangrijk dat ouders en kinderen met echte paranormale ervaringen kennis krijgen van de materie, hun kind op dat vlak leren kennen en dat het kind zich ook op paranormaal vlak kan ontwikkelen. Misschien mogen alle mensen zich op dat vlak wel ontwikkelen want de bovenbeschreven jongen in de praktijk zei; ‘over een tijdje praten alle mensen via hun hoofd met elkaar, precies zoals ik ook met mijn overleden zusje praat.‘

Laat mij gerust jouw ervaringen weten op info@carolienjonkman.nl. Via dit mailadres kun je ook vragen stellen. Meer info op: staging2.carolienjonkman.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.