getuigen juwelendiefstal nieuwleusen gezocht

Op vrijdag 12 februari tussen 11.50 en 13.00 uur vond bij een juwelier aan de Burgemeester Backxlaan in Nieuwleusen een diefstal van juwelen plaats. Een aantal personen kwam de winkel binnen en zocht voor een behoorlijk bedrag aan sieraden uit voor een bruiloft.

Vermoedelijk heeft men tijdens het bezoek aan de winkel kans gezien deze sieraden weg te nemen. Bij betaling bleek men niet voldoende geld bij zich te hebben en men gaf aan dat men dit ging halen. Bij controle bleken de sierraden niet meer aanwezig.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen die een persoonsbeschrijving kunnen geven van de klanten in de juwelierszaak en die nog meer informatie kunnen geven over een personenauto met buitenlands kenteken die vlak bij de juwelierszaak (in de buurt van de C-1000) heeft gestaan. Daarnaast is de politie op zoek naar een ieder die over informatie beschikt die tot de oplossing van deze zaak kan leiden. U kunt hiervoor contact opnemen met telefoonnummer 0900-8844. U kunt uw melding ook anoniem doorgeven op telefoonnummer 0800-7000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.