gemeente betrekt jongeren in verkiezingsdebat

Om een hoge opkomst te verkrijgen bij de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen richt de gemeente Raalte haar pijlen op jongeren. Gistermiddag vond er een lijsttrekkersdebat plaats op de Landstede aan de Zwolsestraat in Raalte.

Onder het oog van vele studenten gingen de lijsttrekkers met elkaar in discussie. Alle lijsttrekkers van de lokale politieke partijen waren vertegenwoordigd. Ook studenten konden hun inbreng doen, door vragen te stellen aan de politici en te reageren op stellingen. De onderwerpen varieerden van prioriteiten in het politiewerk tot de openingstijden van uitgaanscentrum de Leeren Lampe. Eerstejaar student Helpende Zorg & Welzijn, Elsemiek Meijer won bij de vrouwen de prijs voor beste debater.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.