Home / archiefcentraal / gb zoekt beste idee van raalte en omgeving

gb zoekt beste idee van raalte en omgeving

Gemeentebelangen vraagt ideeën van inwoners met de actie ‘Het beste idee van Raalte en de buurtdorpen.’ Aanstaande zaterdag staat GB met een stand van 10.00 tot 13.00 in het centrum van Heino, waarna de actie een uurtje later verder gaat in het centrum van Raalte. Tot 16.00 uur kan je al inwoner de kaart de je thuis hebt ontvangen inleveren. In ruil hiervoor krijg je een kleine attentie op zonne-energie terug.

Voor de kleintjes is er ook vermaak: Tijdens de bijeenkomsten kunnen kinderen zich gratis laten schminken bij de stand.De beste ideeën worden later toegevoegd aan het verkiezingsprogramma van Gemeentebelangen.

Lees ook

Sallandse carnavalsoptochten naar de zomer?

Ronald Nijboer, voorzitter van de Stöppelkaters, wil de kans zo groot mogelijk maken RAALTE – …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.