gb komt op de valreep met nieuwe poster

Gemeentebelangen Raalte is kort voor de verkiezingen nog met een nieuwe poster gekomen, dis sinds zaterdag op de verschillende verkiezingsborden geplakt is. De tekst laat niets te raden over: voor gemeenteraadsverkiezingen moet je even niet in Den Haag zijn. De poster zie je in de link hierna.

Carla Hoge: “Volgens Gemeentebelangen hoort het te gaan om de zaken die spelen op gemeenteniveau, daarom roept zij met de nieuwe poster de inwoners op daarvoor te kiezen en niet voor wat er landelijk speelt. En natuurlijk, maar dat begrijpen de lezers ook wel, het liefst te stemmen op Gemeentebelangen.”

De nieuwe poster is zaterdag trouwens opgehangen door Henk Woertman, die plakt al veertig jaar lang de verkiezingsposters van Gemeentebelangen. Toen hij eenmaal de ladder had beklommen, richtten lijsttrekker Carla Hoge en bestuursvoorzitter Johan Wind tot zijn verrassing ineens het woord tot hem. Ze dankten hem voor zovele jaren trouwe inzet en Johan Wind zei te hopen dat Henk nog lang bij Gemeentebelangen zal ‘blijven plakken’ . Henk kreeg bloemen en een fles wijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.