frisse en levendige expositie in angeli custodes

Twintig jaar geleden begon ze met aquarelleren, maar besloot in 2007 over te stappen naar acrylverf op doek. Lisette Bloo-Tutert, geboren en getogen in Raalte, exposeert in de maanden april, mei en juni in Angeli Custodes.

Na de overstap op acrylverf nam ze lessen bij een kunstschilder. Nog geen jaar later mocht ze exposeren tijdens Stöppelhaene. Deze ervaring heeft Bloo gestimuleerd door te gaan met haar werk.

Bloo schildert het liefst dieren, bloemen en landschappen in frisse en levendige kleuren. Ze probeert zoveel mogelijk diepte in haar werk te creëren, zodat haar schilderijen tot leven komen. De expositie is dagelijks te bezichtigen van 11.00 uur tot 16.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.