frank groothof 21 maart in hoftheater

Frank Groothof staat met de familievoorstelling ‘De jongen, het meisje en de heks van

het woeste woud’ 21 maart in het Hoftheater in Raalte. Een theatraal en muzikaal feest voor iedereen vanaf 7 jaar.

De voorstelling gaat over Hans die net zo rijk en beroemd wil worden als Robbie Williams of Johnny Depp. Maar als zijn vader uitlegt dat hij daarvoor jarenlang heel hard zal moeten werken, besluit Hans naar een heks te gaan die aan de andere kant van de berg in het woeste woud woont. Misschien kan zij hem wel goud leren maken. De heks vraagt echter wel een vreemde prijs voor de kennis van het maken van goud, namelijk zijn schaduw! Gaandeweg komt Hans er achter dat zijn schaduw zijn ‘ziel’ is en dat hij zonder die schaduw voor eeuwig een slaaf van de heks zal blijven. In een schier onmogelijk gevecht probeert hij zijn vrijheid weer terug te krijgen.

Karst Janneke Rogaar verzorgt de begeleidende beelden. De betoverende melodieën van Moussorgski’s, ‘Schilderijententoonstelling’ en ‘Liederen en Dansen van de Dood’, begeleiden deze ‘opera’. Aanvang is om 15.00 uur . Reserveren: 0572-352406 of staging2.hoftheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.