formido raalte verkocht

Formido-eigenaar Wilfried Akkersdijk heeft zijn aandelen in de Raalter bouwmarkt per 1 februari verkocht aan Formido Nederland. Ruim 20 jaar stond Akkersdijk aan het roer van de plaatselijke Formido. De plaats van Akkersdijk wordt door Edwin Schrijver overgenomen. Voor zowel personeel als klant zal er weinig verandering te merken zijn.

De komende jaren blijft Akkersdijk wel nauw betrokken bij de bouwmarkt. Hij blijft namelijk voorlopig deel uitmaken van de directie. De onderhandelingen liepen al sinds de zomer van 2009. Het gaat om een strategische overname door Formido Nederland om de concurrent buiten de deur te houden. Akkersdijk zegt zeer tevreden te zjin met de gesloten deal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.