Home / archiefcentraal / flip jonkman schaatsen op zijn best

flip jonkman schaatsen op zijn best

“Vooral dat ‘mooie plekkie’ nabij Windesheim is uniek,” aldus Heinoër Flip Jonkman. Hij haalt zijn hart op, op de dunne ijzers, over het ijs bij Windesheim. “Schaatsen, sneeuwruimen, je krijgt er bijna geen genoeg van. De schaatsmogelijkheden zijn dit jaar drastisch uitgebreid. Na een paar meter klunen kom je werkelijk in vele onbekende oorden. Prachtig! En dat nog wel zo dichtbij!”

Afgelopen zaterdag vond er op het ijs van Windesheim zelfs een heuse toertocht plaats. Na het weekend nam de rust op het ijs weer toe. Maandag- en dinsdagmorgen was er niet meer dan een enkel tiental schaatsers op de bevroren wateren te bekennen.

Voor wie Flip Jonkman zoekt in deze dagen: Zoek hem niet thuis op, kijk liever op het ijs bij Windesheim.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.