fietser gewond bij aanrijding in haarle

Gistermiddag omstreeks 16.30 uur raakte een 19-jarige fietser gewond bij een aanrijding op de kruising Molenweg / Kruishaarweg in Haarle. Die fietser moest per ambulance naar het ziekenhuis worden overgebracht.

Omstreeks 16.30 uur fietste de 19-jarige fietser samen met een 21-jarige plaatsgenoot op de Kruishaarweg in hun woonplaats. Bij de kruising met de Molenweg wilden zij linksaf slaan. Van links kwam een busje aangereden, maar omdat de fietsers voorrang hadden, staken zij over. De bestuurder van het busje, een 55-jarige man uit Hellendoorn, verleende echter geen voorrang. Hij probeerde nog vol te remmen, maar door de gladheid kon een aanrijding met de 19-jarige fietser niet worden voorkomen.

De fietser kwam ten val en werd door de bus voort gedrukt, de berm in. Hij kwam klem te zitten tussen de bus en de berm. De bestuurder van de bus en de 21-jarige fietser hebben de 19-jarige weten te bevrijden uit zijn benarde positie. Hij moest met onbekend letsel worden overgebracht naar het ziekenhuis. Tegen de bestuurder van de bus wordt proces-verbaal opgemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.