euron verhuist naar de kaagstraat in raalte

Euron De Kachelspecialist opent op maandag 1 maart 2010 de deuren van de nieuwe winkel aan de Kaagstraat 13. Aan de Kaagstraat 13 beschikt Euron De Kachelspecialist over een totale ruimte van meer dan 600 vierkante meter, een aanzienlijke uitbreiding ten opzichte van de 180 vierkante meter waar het bedrijf het

nu aan de Schoolstraat mee moet doen.

“Wij zijn uit ons jasje gegroeid”, stelt Nando Boogaars, eigenaar van Euron De Kachelspecialist. “Die zeshonderd vierkante meter zullen we gebruiken voor uitbreiding van de showroom. Bij de nieuwe locatie kunnen we veel meer laten zien. Daarnaast zullen we ook een zeer ruime opslag en een groter kantoor kunnen inrichten. Bovendien beschikken we op onze locatie over gratis parkeerruimte voor een aanzienlijk aantal auto’s.”

Euron De Kachelspecialist presenteert in de showroom een groot aantal houtkachels, gashaarden,speksteenkachels, liftdeurhaarden, pelletkachels, marmer en natuurstenen schouwen, accessoires en rookkanalen. Verschillende nieuwe modellen open haarden en kachels staan brandend opgesteld in de showroom. Euron De Kachelspecialist heeft klanten door heel Nederland. Levering en installatie worden uiteraard door eigen monteurs in heel het land verzorgd. Euron De Kachelspecialist is te vinden aan de Kaagstraat nummer 13 in Raalte, tel:0572-35 42 50, e-mail:info@euron-kachels.nl. Zie ook staging2.euron-kachels.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.