Home / archiefcentraal / erwin nyhoff in cafe 1231 in dalfsen

erwin nyhoff in cafe 1231 in dalfsen

Erwin Nyhoff verzorgt zondagmiddag 21 februari een optreden in café 1231 in Dalfsen. De troubadour wordt hierbij bijgestaan door zijn zoon Jim.

Nyhoff is geboren in de Dalfser buurtschap Hessum. Inmiddels woont hij al weer enige jaren in Heeten. Het optreden in café 1231 is dus toch een beetje een thuiswedstrijd. Het optreden begint om 16.00 uur.

Verder is Nyhoff blij om aan te kondigen dat hij samen met zijn zoon special guest is bij een optreden dat de band Mufkin Tass gaat doen samen met gitaarlegende James Burton. Dat optreden vindt plaats op 28 april in poppodium Romein in Leeuwarden.

James Burton is niet zo maar de eerste de beste. Hij was van ’69 tot ’77 de gitarist van Elvis Presley. Hij geldt als een voorbeeld/inspiratiebron voor onder andere de Beatles, Stones, Led Zeppelin, Creedence en Bruce Springsteen. Daarnaast was hij te horen op hits van Johnny Cash, Everly Brothers, John Denver, Roy Orbison, The Monkees en vele vele anderen. De formatie Mufkin Tass maakt dit voorjaar een kleine tournee met James Burton op leadgitaar.

Lees ook

VVD Raalte pleit voor gevelfonds

RAALTE – De VVD Raalte pleit in een brief aan het Raalter college van B&W …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.