elferink schoenen in tielbeek woninginrichting

Peter Tielbeek vertelt daar over: “Wij zijn op een leeftijd gekomen om aan overdracht te denken. Die opvolgers hebben wij niet bij onze kinderen of in de familie gevonden, en ook niet daarbuiten. Het is een lichamelijk zwaar beroep, en ondernemen is tegenwoordig topsport. Ook bij ons gaan de jaren tellen, zeker met de lange werkweken die wij moeten maken. Bovendien zouden we nu eigenlijk weer behoorlijk moeten investeren om de zaak helemaal te renoveren, en dat haal je er niet in een paar jaar weer uit.”

“In deze tijd van crisis hebben veel van onze grotere collega’s in de branche het moeilijk, terwijl wij met onze hoge servicegraad en klantbetrokkenheid juist erg goed draaien, mede door de inzet en de vakkennis van ons personeel. Het blijft voor ons dan ook een heel dubbel gevoel om in het najaar te stoppen met onze familiezaak. Gelukkig hebben wij collega’s uit de omgeving bereid gevonden om ook ná eind 2010 de service en garantie te verlenen zoals klanten nu ook van ons gewend zijn. In Elferink Schoenen hebben wij een goede overnamekandidaat gevonden voor ons 1.500 vierkante grote pand.”

Het pand zal eerst grondig gemoderniseerd en verbouwd worden alvorens ruimte te creëren voor een 2e schoenenwinkel van Elferink Schoenen in Raalte. De nieuwe winkel zal onder een eigen naam een ander aanbod gaan brengen dan de bestaande winkel aan de Grotestraat. Niels Elferink licht toe: ‘De huidige

winkel aan de Grotestraat is te klein om naast het huidige aanbod in comfort en modieuze schoenen een nog breder aanbod te bieden’.

Elferink Schoenen, die tevens grote schoenenwinkels heeft in het centrum van Hattem en Kampen, is erg blij met de nieuwe ontwikkeling in Raalte. Niels Elferink geeft aan het als Raaltenaar een prachtige plek voor een nieuwe schoenenwinkel in Raalte centrum te vinden. De komende tijd zal het plan verder worden uitgewerkt en zullen de bouwvoorbereidingen worden opgestart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.