een jaar gratis huisvuil met verkiezingsposter

Gemeente Raalte streeft naar een opkomst van 75 procent bij de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart. Om dit doel na te streven zet de gemeente ludieke middelen in. Iedereen die de poster uit de verkiezingskrant voor zijn raam hangt, maakt kans op een jaar lang gratis huisvuil ophalen. Het streven van de gemeente ligt 8 procent hoger dan de bij vorige verkiezingen, toen werd een opkomst van 67 procent geregistreerd.

De verkiezingskrant is afgelopen week bij iedere inwoner van de gemeente Raalte op de mat gevallen. Daarin zit een poster. Als je die voor je raam hangt maak je kans op een jaar lang gratis afval ophalen door de gemeente. Een fotograaf brengt namens de gemeente bezoek aan de verschillende kernen van Raalte. Als inwoner met een poster voor het raam maak ook nog kans op een jaar gratis zwemmen in Tijenraan en De Tippe, een theaterbon voor 2 personen voor het Hoftheater, een 10-badenkaart voor Tijenraan en de Tippe (3x) en tot slot 5 maal één brandmelder.

Daarnaast zet de gemeente in op jongeren, in de aanloop naar de verkiezingen.

Iedere Raalter jongere die voor het eerst voor de gemeenteraad mag stemmen, krijgt een brief van de gemeente. Hierin wordt het belang van stemmen uitgelegd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.