drukke tijden voor autoschade kroes in raalte

“Door het leveren van kwaliteit van autoschadeherstel hebben wij een grote naamsbekendheid verworven” Aan het woord is Ferry Kroes, de eigenaar van Autoschadebedrijf Kroes in Raalte.

Steeds meer mensen weten rechtstreeks de weg te vinden naar de autoschadespecialist. Zij zijn gespecialiseerd in alle vormen van autoschade. Autoschadebedrijf Kroes heeft contracten met alle verzekeringsmaatschappijen. In geval van autoschade neemt men als eerste contact op met de verzekeringsmaatschappij. “Deze verbindt de klant vaak al rechtstreeks door met het autoschadebedrijf”, aldus Ferry Kroes. “Wij kunnen dan direct een afspraak regelen om de schade te taxeren. Aan de hand van de taxatie en aangekoppelde foto’s wordt er een rapport gemaakt voor de verzekering (deze wordt digitaal verzonden naar de maatschappij).

Er kan meteen een afspraak gemaakt worden met de klant wanneer de auto gemaakt kan worden.”

Ondertussen worden de onderdelen besteld en tijdens de reparatie krijgt de klant een vervangende auto mee. Tijdens het hele reparatieproces worden er foto’s gemaakt die toegevoegd worden aan het digitale schadedossier. Op deze manier is er controle dat er volgens gemaakte afspraken wordt gewerkt. Bij het hele proces staat het gemak voor de klant voorop. Autoschade is al bijzonder vervelend en op deze manier is er minder papierwerk voor de klant. Bovendien zit op de reparatie vier jaar garantie. Autoschadebedrijf Kroes repareert met originele onderdelen, tenzij anders afgesproken met de klant.

Het bedrijf beschikt over elf medewerkers die zich regelmatig laten bijscholen op het gebied van de snelgroeiende autotechniek en de elektronica in auto’s. Bij Autoschadebedrijf Kroes kun je ook terecht voor het zogenaamde ‘uitdeuken zonder spuiten. “Dat kan lang niet iedereen”, stelt Ferry Kroes. In het geval van bijvoorbeeld hagelschade werkt dit behoorlijk kostenbesparend. Wij hebben personeel dat deze techniek beheerst.” Uiteraard repareert Kroes ook ruitschade. Als je een sterretje in je ruit hebt, is het verstandig om deze te repareren. Ferry heeft nog wel een tip: “Bij veel verzekeringsmaatschappijen is dit gratis, maar vraag wel eerst even naar de gevolgen voor je ‘no-claim’!”

Volgens Kroes draait alles op vertrouwen. “Onze klanten komen veelal uit de gemeente Raalte. Door onze ervaringen expertise hebben we een goede naam opgebouwd in de regio.”

Autoschadebedrijf Kroes is aangesloten bij de brancheorganisatie FOCWA en gevestigd aan de Boeierstraat 8 te Raalte. Meer informatie kunt u vinden op: staging2.autoschade.kroes.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.