drie gewonden bij aanrijding op n35

Op de kruising N35 (Heinoseweg) met de Ganzepanweg vond op woensdagmiddag een aanrijding met twee personenauto’s plaats.

Een 76-jarige automobilist uit Dalfsen verleende op de genoemde kruising geen voorrang aan de van links naderende personenauto, bestuurd door een 51-jarige Zwollenaar. Deze kon de auto van de Dalfsenaar niet meer ontwijken waarna de aanrijding ontstond.

De Zwollenaar kwam met zijn auto tegen een boom tot stilstand en werd met kneuzingen aan zijn schouders en borst per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De Dalfsenaar liep bij de aanrijding een hoofdwond op. Ook hij werd naar het ziekenhuis vervoerd. Beide auto’s raakten bij de aanrijding total-loss.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.