dennie christian niet dronken in lemelerveld

Dennie Christian ontkent dat hij afgelopen maandag dronken op het podium heeft gestaan in Lemelerveld. Hij reageert daarmee op geruchten die willen dat hij flink onder invloed heeft opgetreden. Het optreden zou zelfs eerder zijn beëindigd. Christian ontkent dat dus.

Wel biedt hij zijn excuses aan aan zijn manager, die ook mede-organisator is van het Mega Piratenfestijn. Tijdens het optreden maakte hij grievende opmerkingen richting zijn manager over het gegeven dat het MPF dit jaar waarschijnlijk niet in Lemelerveld staat. “Ik heb daar dingen gezegd die niet door de beugel kunnen. Daarvoor bied ik ook publiekelijk mijn excuses aan. Het was een grote fout van me. Ik heb gezegd dat mijn manager Lemelerveld in de steek had gelaten. Dat had ik nooit moeten zeggen. Mijn manager en ik zijn altijd goed met elkaar omgegaan en dit was gewoon niet passend van me. Dat had nooit mogen gebeuren.”

Christian stelt dat zijn optreden verder een groot succes was. “Ik heb beelden van het optreden die dat bevestigen! Als iemand wil volhouden dat ik daar dronken was, vecht ik dat desnoods uit tot de hoogste rechter. Hoe kan het een slecht optreden zijn als na die tijd iedereen ‘We want more’ brult. Ik heb er een half uur op het podium gestaan. De beelden bevestigen dat!”

Dat neemt niet weg dat Marco Veldmaat, de voorzitter van carnavalsvereniging De Sprokkelaars een officiële klacht heeft ingediend bij het boekingsbureau van Christian. “Of Dennie dronken was? Daar kan ik niet over oordelen. Ik had geen blaasapparatuur bij me, maar het optreden leek nergens op. Het eerste nummer ging nog wel, daarna begon hij zijn teksten kwijt te raken. We hebben ook gehoord dat Dennie eerder die dag in Eindhoven ook al van het podium was gehaald!” Dennie ontkent het allemaal. “Ook het optreden in Eindhoven was een groot succes. Ik had überhaupt niet teveel gedronken. Ik heb vrouw en kinderen, daar heb ik verantwoordelijkheid tegenover af te leggen. Ik drink geen druppel als ik onderweg ben.”

Dat wordt trouwens niet onderschreven door enkele reacties op de site van de Sprokkelaars. ‘Rosamunde’ meldt: ‘Ja was echt geweldig feest, op Dennie na. Als ie al niet eens de tekst van mijn liedje meer kan zingen…’ Bezoeker ‘Wij van de AA’ reageert: ‘Alleen jammer dat die Marsipulami knuppeldik op het podium stond. Die komt zo ook geen piratenfeest meer binnen. Wist ie wel waar ie was?’

Dennie reageert daarop met: “Weet je wat het is? Er stonden volgens mij meer dan duizend mensen in de zaal. Er is daar dan altijd wel een aantal bij dat mijn muziek gewoon niet leuk vindt. Misschien waren sommige mensen geschrokken van mijn uitspraken. Nogmaals, ik heb beelden waarop te zien is dat mijn optreden een groot succes was.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.