de sprokkelaars zijn klaar voor carnaval

Carnavalsvereniging De Sprokkelaars en Prins Kaggel I zijn er klaar voor: Carnaval 2010. Thema van dit jaar is “De Sprokkelaars houden van Holland.” Gisteren maakte de feestvereniging zijn programma voor de carnaval bekend.

Op vrijdag 12 februari vindt de traditionele sleuteloverdracht plaats in het Anker. Rond de klok van drie uur ’s middags neemt Prins Kaggel de Eerste de sleutel van Lemelerveld in ontvangst. ’s Avonds om 19.39 uur gaat het Tienercarnaval van start. In de pub van Reimink wordt een knalfeest gebouwd onder leiding van jeugdprins Jesper de Eerste.

De zaterdag begint met de grote optocht, deze gaat om half twee van start. Vanaf dan barst het feest los in Reimink. Zondag 14 februari staat de brunch op het programma. Hiervoor kun je je opgeven bij het reeds eerder genoemde Reimink. Na de hap wordt ’s middags het gezinscarnaval gevierd, waarna het feest ’s avonds wordt doorgezet. Maandagmiddag is er tijd voor het jeugdcarnaval. Om half twee opent de zaal van Reimink zich opnieuw om het kindercarnaval onder leiding van Prins Jesper plaats te bieden. Ook deze avond zal er voor de volwassenen weer feest zijn. Dinsdagavond is de jaarlijkse verlichte optocht weer. Publiek vanuit heel de regio komt de verlichte praalwagens aanschouwen. De optocht start om 19.15 uur vanaf de Dorpsstraat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.