darttoernooi bij jongerencentrum traxx

Word jij de TraXX Dartskampioen van 2010? Als je van darten houdt en tussen de 14 en 21 jaar bent kan je je talent flink op de proef stellen. TraXX organiseert op vrijdag 19 februari namelijk een darttoernooi voor jongeren uit Raalte en omliggende buurtdorpen. Op drie professionele dartbanen kun je strijden voor titel.

Om deel te nemen aan dit toernooi moet je je van tevoren wel even opgeven. Dat kan tot 17 februari bij het jongerencentrum zelf, of via de telefoon: 0572-363191. Deelname kost twee euro. Het toernooi duurt van 20.00 uur tot ongeveer 24.00 uur. Let wel op: Het toernooi gaat alleen door als er genoeg inschrijvingen zijn.

Je vindt Jongerencentrum TraXX aan Schapenstraat 3 in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.