Home / archiefcentraal / darttoernooi bij jongerencentrum traxx

darttoernooi bij jongerencentrum traxx

Word jij de TraXX Dartskampioen van 2010? Als je van darten houdt en tussen de 14 en 21 jaar bent kan je je talent flink op de proef stellen. TraXX organiseert op vrijdag 19 februari namelijk een darttoernooi voor jongeren uit Raalte en omliggende buurtdorpen. Op drie professionele dartbanen kun je strijden voor titel.

Om deel te nemen aan dit toernooi moet je je van tevoren wel even opgeven. Dat kan tot 17 februari bij het jongerencentrum zelf, of via de telefoon: 0572-363191. Deelname kost twee euro. Het toernooi duurt van 20.00 uur tot ongeveer 24.00 uur. Let wel op: Het toernooi gaat alleen door als er genoeg inschrijvingen zijn.

Je vindt Jongerencentrum TraXX aan Schapenstraat 3 in Raalte.

Lees ook

Midzomerfeest Mariënheem weer de tent in

MARIËNHEEM – De kogel is door de kerk: het is de bedoeling dat het Midzomerfeest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.