dansgroep forest van kwiek helpt adje in theater

Adje, bekend uit de spraakmakende televisieshows van Paul de Leeuw, gaat dit jaar met een tournee langs de Nederlandse theaters. Met zijn nieuwe theaterprogramma Adje’s Sterren Revue komt hij vrijdag 26 februari naar het Hoftheater in Raalte.

Tijdens de voorbereidingen kwam Theo, de penningmeester van de Zingende Decoupeerzaag, erachter dat er geen budget meer was voor een ballet. Toen heeft Adje de hulp ingeroepen van dansgroep Forest en na een periode van hard repeteren verlenen zij hun medewerking aan de jubileumshow op 26 februari.

Kaarten zijn te bestellen op staging2.hoftheater.nl.

Wil je gratis naar Adje? Je kunt VIP-kaarten winnen door de juiste lichaamslengte van Adje te smsen naam 3010. SMS dan WIN ADJE en de lichaamslengte van Adje. Let wel op: Dit spelletje kost 60 cent per ontvangen bericht!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.