dames heetenplus severijn te sterk voor sdol

De handbaldames van Plus/Severijn hebben de uitwedstrijd tegen SDOL Dames 1 met 27-20 gewonnen. Of SDOL heeft thuis met 20-27 verloren van Heeten/Plus Severijn. Dit verslag komt echter van Heetense zijde, vandaar die eerste zin. Mochten ze er bij SDOL anders over denken, we horen het graag.

Zoals een supporter al op het gastenboek van de site van Heeten had geschereven: het zou gaan spoken in de Achterberg in Luttenberg. “Nou dat deed het dan ook, alleen al omdat de lichten halverwege de wedstrijd uitvielen. Maar ook omdat SDOL het voor elkaar kreeg om lang bij ons te blijven in de score”, aldus een van de dames van Heeten. “De eerste helft lieten wij zeker niet ons beste spel zien. We waren niet goed in staat om ons eigen spel te spelen en lieten ons de kaas van het brood eten.

Voor de goed gevulde sporthal bleef het dus een spannende strijd. Voor ons echter een teken dat we het de tweede helft echt anders moesten doen. Dat betekende dat we vooral veel scherper moesten zijn. En dat hebben we dan ook gedaan. Met name in de dekking hebben we harder gewerkt en waren we krachtiger dan in de eerste helft. Dat resulteerde in een paar keer spelen in ondertal. Maar daar hebben we door hard te werken ons goed uit weten te redden. En ondanks de ondertal-situaties liepen we uit in de score. Doordat de dekking beter stond, waren we ook weer in staat om onze aanval op snelheid uit te spelen en makkelijker te scoren. Dat maakte ons toch de terechte winnaar in deze leuke derby.”

Als gezegd, dit verslag kwam van Heetense zijde. Nadien kwamen de foto’s van SDOL.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.