curves raalte in actie voor voedselbanken

Curves Raalte moedigt vrouwen in haar gemeenschap aan hun krachten te bundelen en mee te doen aan de jaarlijkse Curves Voedselactie. Alle Curves clubs zamelen van 1 t/m 31 maart niet bederfelijke levensmiddelen in. Per club gaat dit direct naar de dichtstbijzijnde Voedselbank, ook bij Curves Raalte.

Curves zamelt al 12 jaar voedsel in. Het afgelopen jaar schonk Curves wereldwijd ruim 3,5 miljoen kilo voedsel aan de plaatselijke voedselbanken. “Curves Nederland wil dit jaar liefst meer dan 37.500 kilo doneren”, vertelt Ellen van Lint, eigenaresse van Curves Raalte. Volgens Ellen maakt de Voedselactie heel goed duidelijk waar het bij haar om draait in de club: “De basis van de Curves filosofie is dat vrouwen sterker zijn wanneer ze zich samen manifesteren, of dit nu op sportief of maatschappelijk gebied is. Dat dit werkt, heeft de voedselactie van vorig jaar laten zien. Met alle clubs samen hebben we toen ruim 32.000 kilo voedsel opgehaald.”

De voedselactie duurt de hele maand maart. Hoewel het doneren van voedsel aan families die het nodig hebben al een beloning op zich is, beloont Curves zowel haar huidige als nieuwe leden die meedoen aan deze actie. “Huidige leden worden gestimuleerd voedsel te doneren waarmee ze een vrolijke Curves boodschappentas kunnen verdienen”, vertelt Ellen. “Ook niet-leden kunnen voedsel doneren. Ben je nog geen lid en breng je tussen 1 en 13 maart een boodschappentas met voedsel naar onze club, dan kun je gratis lid worden. Wij geven je dan de begeleidingskosten cadeau.”

Curves biedt een uniek 30 minuten fitness concept speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Ellen: “Ik merk dat vrouwen die bij ons komen sporten zich prettig voelen. De gezelligheid, aanmoediging en begeleiding die je bij Curves vindt, vind je in geen enkele andere sportschool.”

Curves Raalte is gevestigd aan de Lifgerusstraat 1c. Meer info op staging2.curves.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.