Home / archiefcentraal / cursus ivn raalte over vogelherkenning

cursus ivn raalte over vogelherkenning

Hoe herken jij een vogel? Aan zijn kleuren of aan zijn vlieggedrag? Of aan de manier waarop hij zingt? De werkgroep Vogelzang van IVN Raalte kan je met dit laatste helpen. Tijdens een uit acht bijeenkomsten bestaande cursus leer je het verschil te horen tussen een merel en een zanglijster maar ook tussen een koolmees en een pimpelmeesje. En natuurlijk nog veel meer.

De deelnemers worden onderverdeeld in meerdere groepen en trekken in de week van 3 maart voor het eerst het bos in. Zij krijgen daarbij van vrijwilligers tekst en uitleg over de verschillende vogels en hun herkenningspunten. Er zijn drie ochtenden gepland: de woensdag-, vrijdag- en zaterdagochtend van 9.00 tot 10.15 uur.

Je kunt je opgeven bij Agnes Walraven, mailadres : raafwalraven@ziggo.nl of Louis Slurink, tel.0572-392124. Jekrijgt dan ook verdere informatie. Zie ook http://www.ivn.nl/raalte/ tabblad werkgroepen/vogelzang.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.