cool 24 wijdt vernieuwde theaterzaal wijhe in

Capellenborg Theater in Wijhe opent zaterdag 6 maart de deuren van zijn vernieuwde en uitgebreide zaal. De (big) band Cool 24 uit Raalte wijdt het verbouwde theater in. Het optreden begint om 20.15 uur.

De verbouwing van de school Capellenborg – waarin de theaterzit is ondergebracht – verliep niet helemaal volgens planning, waardoor het theater niet op 23 januari, maar pas nu zijn bezoekers weer thuis kan ontvangen.

Vanwege de verbouwing moest er dit seizoen worden uitgeweken naar het Langhus in Wijhe en het Holstohus in Olst. Bovendien moesten optredens worden uitgesteld. Dit leed is nu geleden en het resultaat mag er zijn. Een grotere zaal met niet 250, maar 350 stoelen en die stoelen zijn ook allemaal nieuw. Daarnaast zijn de foyer en de ontvangstruimte onder handen genomen.

Kaarten kosten twaalf euro in de voorverkoop en deze zijn te bestellen via kaartverkoop@capellenborgtheater.nl. Aan de kassa zijn ze op 6 maart te koop voor dertien euro. Voor meer informatie over het theater kun je op staging2.capellenborgtheater.nl kijken en voor nadere bijzonderheden over Cool 24 kun je op staging2.cool24.nl terecht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.