classic band evenings in taveerne tivoli

Vanaf 20 maart moeten Classic Band Evenings het gevoel van vroeger weer terug brengen in Taveerne Tivoli te Raalte. Een drietal muziekliefhebbers -Jan Disselhorst, Reinier van den Anker en Simon Butink- zijn in samenspraak met Willemien Boerdijk van Taveerne Tivoli bezig met de organisatie van het evenement.

Er zijn inmiddels drie zaterdagavonden gepland. Gekozen is voor Neil Young op 20 maart, Pink Floyd op 29 mei en Led Zeppelin op 10 juli. Mood, Music en Movie vormen de basis voor de avonden. Een gezellige sfeervolle avond, vol met muziek en dvd op groot scherm. De avonden zullen compleet worden gemaakt met amateur-cover-muzikanten en andere activiteiten.

De Neil Young-avond begint om 20.30 uur en de toegang is gratis. De opzet voor de Pink Floyd- en Led Zeppelin-avonden is nagenoeg rond. De organisatoren houden zich echter nog aanbevolen voor mensen die willen meedenken over de verdere invuling van de avonden. Verder zoeken zij contact met amateur-muzikanten die een muzikale bijdrage kunnen leveren. Evenals de eerste avond moeten dat top-avonden worden met alles er op en er aan.

Ook suggesties voor het programma in het najaar zijn welkom. Bands die reeds op het lijstje staan zijn Credence Clearwater Revival, Genesis, Deep Purple, Bon Jovi en The Who. Je kan reageren via classic.bandtivoli@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.