cda dalfsen sallandse horeca om 200 uur dicht

Het CDA in Dalfsen wil met buurgemeenten in overleg om de sluitingstijd van horecagelegenheden vast te stellen op 02.00 uur. Fractievoorzitter Arno van Dijk zei dat gisteren op Salland Centraal. We halen het fragment er nog even uit omdat het een opmerking was in de kantlijn van een verhaal. We vroegen Sallandse fractievoorzitters of ze voor of tegen een streng alcoholregime zijn tijdens carnaval.

Van Dijk: “Vanwege aspecten als leerproblemen en overlast, willen we onderzoeken of de uitgaansgelegenheden eerder kunnen sluiten, bijvoorbeeld om 02.00 uur. Om dit echter effectief te laten verlopen is overleg met buurgemeenten nodig.”

De Dalfser christen democraten zijn ook voor de verhoging van de leeftijd waarop je alcohol mag drinken.”Het landelijk verhogen van de landelijke leeftijdsgrens voor alcoholgebruik naar 18 jaar kan op onze steun rekenen. Voorbeeldgedrag vinden wij belangrijk.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.