Home / archiefcentraal / cda campagne gaat van start in broekland

cda campagne gaat van start in broekland

Het CDA in Raalte begint haar kernencampagne ‘samen aan het werk’ 9 februari in Broekland. Met vouwwagen en nieuwe lijsttrekker gaan ze de kernen van de gemeente langs. Met deze manier van campagne voeren willen ze benadrukken dat we samen moeten werken om de gevolgen van de recessie zo goed mogelijk op te vangen.

‘De gemeente Raalte is niet alleen het college van B & W en de gemeenteraad. Dat zijn we met z’n allen. Met z’n allen moeten we er de komende raadsperiode de schouders onder zetten om de gevolgen van de recessie zo goed mogelijk op te vangen. Dat betekent in ieder geval dat we zullen focussen op werkgelegenheid, maar zeker ook oog houden voor de kwetsbare groepen in de samenleving. Die mogen beslist niet buiten de boot vallen’, aldus Haarman.

De CDA-campagne ‘Samen aan het werk’ is te gast in: Broekland (dinsdag 9 februari), Nieuw Heeten (dinsdag 9 februari), Mariënheem (10 februari), Luttenberg (11 februari), Heeten (donderdag 11 februari), Laag Zuthem (dinsdag 16 februari), Heino (woensdag 17 februari), Lierderholthuis (vrijdag 19 februari), Raalte en Raalte-Noord (vrijdag 19 februari, maandag 22 februari en vrijdag 26 februari). Het programma is te vinden op www.cda.nl/raalte.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.