cbs de schutse begint de week met bewegen

Een lekker rustig begin van de week was er vanmorgen niet bij voor de leerlingen van basisschool De Schutse. De leerlingen en leraren moesten direct in beweging komen.

Deze week staat op de basisschool in het teken van ‘gezond en bewegen.’ Vanmorgen werd de themaweek afgetrapt met een gastles van Conny Zwaart van gymvereniging Kwiek. Het was als eerst de beurt aan de groepen 5 tot en met 8 om de dag te beginnen met een warming up, waarna een actieve dans volgde. Ook de kinderen van peuterspeelzaal Pompidoe en de groepen 1 tot en met 4 kwamen aan de beurt.

Ook de komende week volgen er nog meer bijzondere en actieve lessen op de school. Morgen krijgt groep 8 bezoek van een diëtiste, tijdens het schoolzwemmen wordt er aandacht besteed aan het thema gezondheid en donderdag staat er een actieve verrassing op het programma.

In de lessen in de klas komen deze week vragen aan de orde als: ‘Hoeveel beweeg jij?’ en ‘Hoe gezond eet jij?’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.