carmel college brengt computers naar letland 5

Een groep van zestien leerlingen van het Vmbo van het Carmel College is in juni een week naar de Vidusskola in Sabile Letland geweest en heeft daar diepe indrukken opgedaan. Opgevallen is onder andere dat de school een zeer laag ICT-niveau heeft in de hardware. Het CCS heeft daarom besloten een aantal vaste computersystemen aan de Vidusskola te schenken. De computers werden symbolisch overhandigd aan een afvaardiging uit Letland, die van 5 tot en met 11 december een bezoek bracht aan Raalte.

Echter, de computers konden niet allemaal mee. Het waren er teveel. Nu is er een groep leerlingen van het Carmel College richting Letland gegaan, om de computers te brengen. Elke dag volgt een reisverslag, gemaakt door Rimke Luchtenberg.Vandaag de vijfde dag: 23 februari.

23 februari 2010.

Ding dong Доброе утро, дамы и господа, вы можете пойти бранч oftewel; Goedemorgen dames en heren, u kunt gaan brunchen. Zo schrok ik aan het einde van de ochtend wakker, want ik sliep precies onder de luidspreker!

Na het eten zijn we allemaal weer gaan slapen. Daarna hebben we een spel gespeeld en een film van mister Bean gekeken. Toen de film was afgelopen, gingen we weer terug naar de hut. Na drie dvd’s van de serie “Voetbal vrouwen” te hebben gezien en alle spelletjes te hebben gespeeld die op de laptop stonden, werd het wel eens tijd voor het avondeten . Na het avondeten zijn we foto’s gaan uitwisselen. Vanavond gaan we op tijd slapen, want we moeten er morgen weer om kwart over 6 uit… Tot morgen![/i]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.