carmel college brengt computers naar letland 3

Een groep van zestien leerlingen van het Vmbo van het Carmel College is in juni een week naar de Vidusskola in Sabile Letland geweest en heeft daar diepe indrukken opgedaan. Opgevallen is onder andere dat de school een zeer laag ICT-niveau heeft in de hardware. Het CCS heeft daarom besloten een aantal vaste computersystemen aan de Vidusskola te schenken. De computers werden symbolisch overhandigd aan een afvaardiging uit Letland, die van 5 tot en met 11 december een bezoek bracht aan Raalte.

Echter, de computers konden niet allemaal mee. Het waren er teveel. Nu is er een groep leerlingen van het Carmel College richting Letland gegaan, om de computers te brengen. Elke dag volgt een reisverslag, gemaakt door Rimke Luchtenberg.Vandaag de derde dag: 21 februari.

Oostzee / Ventspils, 21-02-2010.

[i]Vandaag werden we om kwart voor 8 wakker. En om kwart over 8 zaten we aan ons ontbijt. De boot schommelde erg net zoals mijn maag! Dus na het eten ben ik maar weer naar bed gegaan. Toen ik weer bijgekomen was, gingen we het dek op. Het was wel even wennen dat het sneeuwde, want ik heb de zee alleen nog maar in de zomer gezien. Daarna hebben we nog een DVD in onze hut gekeken. Na de film zijn we naar de lounge van de boot gegaan. Daar hebben we gezeten tot we eten konden halen. En er stond rollade op het menu!!! Na het eten hebben we onze spullen ingepakt en hadden ons uitgecheckt. De Nederlanders (waar ik het gister over had) die wisten waar ons hotel was dus die wouden ons er vandaag wel even heen brengen. We hadden op de boot geen internet verbinding, dus we hoopten dat we dat wel in het hotel zouden hebben. Gelukkig hadden we hier wel verbinding dus konden we contact opnemen met het thuisfront. Hier ligt nu ongeveer 25 cm sneeuw. Morgen wil er nog meer sneeuw gaan vallen. We zullen zien.

Tot morgen![/i]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.