buurtdorpentoernooi trr groot succes

Het Buurtdorpentoernooi van Tennisvereniging TRR in Raalte was zondag weer een groot succes. De jeugdcommissie had de buurtdorpen al voor het derde jaar op rij uitgenodigd en ook dit jaar waren er weer veel deelnemers. De deelnemende verenigingen waren, TRR, Heino, Olst, Wijhe, Marienheem, Heeten, Nieuw Heeten, Luttenberg en RTV (ook Raalte).

Vanwege 86 deelnemers duurde het toernooi van 9.00 tot 18.00 uur. In de ochtend waren de mini’s en midi’s aan de beurt. Het was een geweldig gezicht hoe de kleine vedetten binnenkwamen. Onder begeleiding van pa of ma en veelal vergezeld door opa en oma’s, dus aan publiek en aanmoedigingen was geen gebrek.

Rond het middaguur, kwamen de boys en girls binnenwandelen die al wat meer vertrouwen hadden opgebouwd en een aardige bal kunnen slaan. De categorie tot en met 12 jaar. Zij kwamen binnen met wat grotere tassen, wat grotere rackets en een andere uitstraling. En ook zij moesten pa, ma, opa en oma’s laten zien dat het betaalde inschrijfgeld niet alleen gold om mee te doen, maar dat er ook een behoorlijke wedstrijd neergezet diende te worden.

De oudere jeugd speelde vanaf 15.00 uur. “Dan zie je toch echt het verschil wel” aldus Johan Wolff van TRR. “De kracht, de bouw en de souplesse van vele spelers. De slagen zijn harder, sneller en beweeglijker over de baan, soms wat onbeheerst en soms met een elegantie waar de balletdansers van het zwanenmeer nog wat van kunnen leren. De krachten werden wel verdeeld over de wedstrijden heen, zodat iedere wedstrijd een lust voor het oog was. Sommige spelers moeten dan zonodig nog even de veters strikken, in alle rust om op de baan te verschijnen, maar wat wil je ook als de reus tegen klein duimpje moet. Dan moet je als leeftijdsgenoot toch wat bedenken om je tegenstander op een ander been te zetten.”

Het toernooi werd mogelijk gemaakt door Jumbo Raalte (een lekkere banaan), Racketcentrum Raalte en Van Straaten Kraanverhuur en Transport (de prijzen).

Winnaars

Mini 1

1. Judith Guikema

2. Mandy van Lenthe

Mini 2

1. Tymen Hobert

2. Yatho Weys

Mini 3

1. Mika Knobbben

2. Sjeel Ruiterkamp

Midi 1

1. Sem Alferink

2. Sanne Jansen

Midi 2

1. Jur Jansen Holleboom

2. Rowin Linthorst

Midi 3

1. Daan Liefers

2. Pepijn de Witte

Midi 4

1. Julia Jansen Holleboom

2. Anouk Kemper

Midi 5

1. Mega van Lente

2. Marielle Verhoeven

Hele veld

Poule 1

1. Luuk Willemsen

2. Tycho Weys

Poule 2

1. Jonne Wieferink

2. Toine Slot

Poule 3

1. Ruben Benter

2. Nick Beumer

Poule 4

1. Maurice Brink

2. Syb Hobert

Poule 5

1. Janco Wolff

2. Jelle Wippert

Poule 6

1. Ayla Koekkoek

2. Suzanne Willemsen

Hele veld tot en met 14 jaar

Poule 1

1. Leon Brink

2. Kay Verhoef

Poule 2

1. Daan Hobert

2. Tom Willemsen

Poule 3

1. Luc van den Ende

2. Wessel Bosscher

Poule 4

1. Marije Siemann

2. Lin Kiekebosch

Poule 5

1. Marije Siemann

2. Lieke Jorna

Poule 6

1. Tom Schutte

2. Anniek Wieferink

Hele veld tot en met 17

Poule 1

1. Aileen Booijnk

2. Francien Jansen Holleboom

Poule 2

1. Bram van Santbrink

2. Jordi Willems

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.