Home / archiefcentraal / burgemeester zoon leest kinderen voor

burgemeester zoon leest kinderen voor

Tijdens de nationale voorleesdagen, kregen de kinderen van peuterspeelzaal Oebele in Nieuw-Heeten en peuterspeelzaal Duimelot in Laag Zuthem onverwacht bezoek. Burgemeester Piet Zoon kwam op bezoek, speciaal voor de kinderen.

In het kader van de Nationale Voorleesdagen kwam de burgemeester voorlezen uit Wiebelbillenboogie van Guido van Genechten. Wiebelbillenboogie is het ‘Prentenboek van het Jaar 2010.’ Het was de tweede keer dat Van Genechten deze titel kreeg voor een prentenboek.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.