burgemeester zoon echt belangrijk

Hij is er volgens eigen woorden “elke dag druk mee.” Burgemeester Piet Zoon bereid niet alleen zichzelf, maar heel Raalte voor op de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen. Hij is van mening dat iedereen met een stemrecht, ook daadwerkelijk een stem moet uitbrengen.

“Ik heb er echt emotie bij,” aldus Zoon. “Ik vind dat mensen gebruik moeten maken van hun stemrecht.” De Raalter burgemeester pakt ieder vrij momentje dat hij heeft mee om de straat op te gaan. Raalte streeft een opkomst van 75 procent na en de burgervader heeft daar duidelijk ook een missie in gevonden.

Zoon: “Ik wil graag een uithangbord van de democratie zijn. Ik vind ook dat je als burgemeester moet laten zien dat je het écht belangrijk vindt.” Tijdens de spaarzame vrije momenten die Zoon heeft, gaat hij dan ook de straat op. Om mensen aan te spreken, ze overtuigen om te gaan stemmen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.