boerhof zoekt ondernemers voor paasshow

Ook dit jaar organiseert Boerhof Woninginrichters weer een Paasshow. Daarvoor zoekt de organisatie nog ondernemers uit Salland, die hun producten eens op een ‘andere manier’ aan de consument willen tonen.

Boerhof zoekt naar ondernemers die hun producten rechtstreeks aan consumenten leveren. De organisatie wil een echte show neerzetten, dus wil graag veel te bekijken bieden. Echte demonstraties en veel ‘doe-dingen’ voor consumenten.

Ondernemers die interesse hebben kunnen een informatiepakket aanvragen bij Hilko Beumer of Hester Hulsman. Zij zijn te bereiken op 0572-381266 en wonen@boerhof.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.