boei 10 aantrekkelijk voor starters

‘Boei 10’ is een nieuw onderdeel van ‘De Boeierd Bedrijven B.V.’ Dowebs en Harkema Interieurbouw zijn de eerste bedrijven die zich gaan vestigen in dit commerciële bedrijvencentrum.

‘Boei 10’ wordt een plein waar bedrijven zich kunnen presenteren aan de hand van stands. Potentiële klanten kunnen op het plein van ‘Boei 10’ de producten van de deelnemende bedrijven bekijken en ter plekke advies krijgen. ‘Boei 10’ houdt zich ook bezig met het verhuren van kantoorruimtes en flexplekken.

De stands, kantoorruimtes en flexplekken zijn zeer gunstig geprijsd en dus zeer aantrekkelijk voor startende ondernemers. ‘Boei 10’ moet begin april gereed zijn. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Dhr. J. van den Enk: 0572 – 35 18 87.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.