bijna vijfhonderd deelnemers crossloop

Bijna 500 deelnemers stonden aan de start van de Ten Broeke Crossloop in Lemelerveld afgelopen zondag. “Dat zijn er ruim honderd meer dan vorig jaar, “vertelt Gerben ten Broeke enthousiast. Ten Broeke is één van de organisatoren.

Door de gunstige weersomstandigheden liepen veel lopers een nieuw persoonlijk record. Ten Broeke: “Ik hoorde van veel deelnemers dat het gezellig langs het parcours was. Er stond redelijk veel publiek, dat stimuleert ook.”

Nieuwe afstand op de crossloop in Lemelerveld was de 500 meter. “,,Aan de 500 meter deden 71 kinderen mee. Voor kinderen tot en met 8 jaar is dat ook lang genoeg. Mooi zo’n rondje over het Kroonplein, aangemoedigd door ouders, opa’s en oma’s. Prachtig toch, die houden we er zeker in!”

Voor uitslagen en foto’s: staging2.tenbroeke.nl of staging2.sallandscrosscircuit.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.