betsie grote gansey wint fotoactie winter

De winnares van de fotoactie met het thema ‘winter 2009-2010’ is Betsie Grote Gansey uit Raalte. Helaas was zij vergeten om haar adresgegevens bij de foto te plaatsen. Daarom het verzoek aan haar om even een mailtje met haar gegevens te sturen naar redactie@sallandcentraal.nl, zodat ze haar prijs in ontvangst kan nemen. De belangstelling voor de fotoactie was enorm. Meer dan honderd mensen stuurden een foto in.

Clark Hueting van De Fotograaf oordeelde over de winnende foto: “Deze foto laat ons zowel de sneeuwpret als de overlast zien. Goed genomen! Zo zie je maar weer dat een goed fototoestel overal van pas komt… Overvallen door een flinke sneeuwbui of ‘iets’ langer gebleven omdat het zo gezellig was? Een prachtige foto die de winter 2009-2010 schitterend uitbeeldt.”

Hij vervolgt: “Voldoende sneeuw, dus mogelijkheden te over voor sneeuwpoppen, iglo’s en springschansen. Kinderen en volwassenen hebben vele uren in de sneeuw en op het ijs doorgebracht. Heerlijk genieten dus. Maar gelijktijdig ook zoveel overlast voor het verkeer. Haast niet om door te komen, soms ook daadwerkelijk niet door te komen. Het winterweer zorgde voor extreem veel extra fileleed en enorme schades voor verzekeraars door botbreuken en (ketting)botsingen. Al meer dan twee maanden winter.”

De volgende fotoactie die Salland Centraal houdt in samenwerking met De Fotograaf Raalte heeft als thema ‘Opa en/of oma gekiekt’. Kijk op de hoofdpagina naar de fotoactie (bij het blok ‘Columns en vaste rubrieken’) en stuur je foto in. De actie duurt tot en met 21 maart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.